Over Jan Mateboer

Enthousiast fotograaf, vader van vijf kinderen en altijd aan het framen.

Een passie

Fotografie. Al meer dan 20 jaar een hobby die gegroeid is naar een passie. Een passie die ik de laatste jaren ook bedrijfsmatig heb mogen inzetten. Een droom die uitgekomen is! Met een gevoel voor beeld en vorm is fotografie voor mij een middel om te spelen met compositie, licht en techniek.

Na werkzaam te zijn geweest bij diverse werkgevers als grafisch vormgever voor met name websites en gedrukte media ben ik 2010 begonnen met mijn eigen bedrijf. In het begin de focus gelegd op webdesign en website-ontwikkeling maar vanaf 2016 de stap gedaan naar waar mijn hart ligt: de fotografie.

Afgestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn werk ik inmiddels fulltime voor diverse opdrachtgevers waaronder makelaars, aannemers, woninginrichters en projectontwikkelaars. Mijn focus ligt op bedrijfsfotografie in de vorm van interieurs, architectuur, productfotografie en panorama’s. Daarnaast doe ik reisreportages en vrije projecten

Persoonlijke aanpak

Ik houd van een persoonlijke aanpak. Eén op één contact, korte lijnen en heldere afspraken. Een betrouwbare relatie opbouwen voor langere tijd is mij veel waard.

Wilt u eens van gedachten wisselen en kijken wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact via mail of bel met 0610 55 04 04.

Jan Mateboer Fotograaf