// jan.photo

Beleving van elke ruimte

Elk gebouw, elke woning, elke ruimte heeft zijn eigen sfeer in beleving. Dat laten zien is mijn passie en uitdaging. Als vastgoedfotograaf wil ik de potentiĆ«le koper prikkelen. De foto’s zijn vaak de eerste kennismaking met de woning of bedrijfsruimte. En dan wilt u goed binnenkomen. Daar ga ik voor. Kennis maken?

Aantrekkelijke fotoserie

Natuurlijke kleuren en de juiste beleving. Dat wil ik graag laten zien met een aantrekkelijke fotoserie die een zo volledig en realistisch beeld geven van elke ruimte.

De foto’s worden bewerkt en kant en klaar opgeleverd En of het nu gaat om de woonkamer, keuken of slaapkamer. Per ruimte gaat het om de juiste invalshoek voor een optimaal resultaat.

Zicht op de omgeving

Niet alleen de woning of pand is belangrijk. Ook de omgeving speelt een belangrijke rol in de presentatie. Dat breng ik graag in beeld. En met gebruik van een hoogtemast kan ik een totaal en overzichtelijk beeld geven van het object met zijn omgeving.

Hoogwaardige 360 graden panorama's

Naast de ‘gewone’ fotoserie ontwikkel ik ook hoogwaardige 360 graden panorama’s. Deze laten de ruimte geheel zien in 360 graden (horizontaal en verticaal) in hoge kwaliteit en resolutie. Uiteraard geschikt voor Funda maar kunnen ook geĆÆmplementeerd worden op uw eigen website of als 360 foto op Facebook.

 

Ik ga voor korte lijnen en een flexibele instelling. Gaan voor een langdurige en betrouwbare relatie.

Heeft u vragen of wilt u eens kennis maken voor de mogelijkheiden?
Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Ik kom graag bij u langs.

Jan Mateboer